Despre noi


 

Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde este un institut de cercetare de piață, înființat în 2005, nonpartizan, care informează publicul cu privire la agenda publică, atitudinile și tendințele care modelează societatea.

Institutul nostru realizează sondaje de opinie, cercetare demografică, analiză de conținut și alte cercetări științifice în domeniul datelor.  Realizăm studii de opinie independente despre atitudinile românilor privind politica și problemele de politică majoră, studiem schimbările care au loc în rândul electoratului din România prin măsurarea tendințelor pe termen lung, precum și chestionări punctuale și topice cu privire la problemele actuale.

Din punct de vedere organizațional, echipa este alcătuită din sociologi și psihologi cu experiență în domeniul cercetării teoretice și empirice, având totodată și o echipă de operatori de teren numeroasă și flexibilă pe întreg teritoriul național.

*Facem precizarea clară că suntem un institut apolitic și de fiecare dată când vine vorba despre rapoartele politice publicate în media punem la dispoziție baza de date (la sediul nostru) pentru verificare.

 

Fundamente ale succesului:

1. Respectarea cu strictețe a metodologiei cercetării sociale, indiferent de efortul pe care aceasta îl presupune.

2. Alegerea atentă, pregătirea temeinică și supravegherea permanentă a operatorilor noștri.

3. Experiența de peste 12 ani în domeniul cercetării sociologice.